project

Onvergetelijke ontmoetingen

Bij Onvergetelijke ontmoetingen kunnen mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie deelnemen aan activiteiten. De activiteiten zijn speciaal voor mensen die (nog) geen indicatie hebben voor dagbesteding, maar wel graag bezig zijn en andere mensen willen ontmoeten.

Hoe werkt het?


Mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie kunnen zich bij Stichting Netwerk opgeven om mee te doen aan de activiteiten. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er besproken wat de wensen zijn en welke activiteiten het meest aanspreken. Aan de hand daarvan geven de deelnemers samen wekelijks invulling aan de activiteiten. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een spel spelen, lezen, puzzelen of praten.  Dit kan individueel, in groepsverband of met ondersteuning van vrijwilligers of professionals. Er wordt gezamenlijk gestart aan de koffietafel en aan het einde is er een lunch.

Iedere dinsdag vinden de activiteiten plaats in Wijkcentrum Kersenboogerd.
Iedere donderdag vinden de activiteiten plaats in Wijkcentrum De Zaagtand.

Georganiseerd door Stichting Netwerk

Stichting Netwerk zorgt als uitvoerder van het welzijnswerk in de gemeente Hoorn voor versterking van de gemeentelijke ambities. Stichting Netwerk is actief op het welzijnsterrein in de ruimste zin van het woord en voert het beheer over vier wijkcentra, een buurtcentrum, dertien peuterspeelzalen en een pop- en cultuurcentrum Manifesto.

Terug naar projecten overzicht